Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Over Restmetaal.nl

 Ik ben zelf al meer dan 25 jaar werkzaam in de metaal en heb al zoveel waardevolle partijen rvs, staal en andere metalen in de schrootbak terecht zien komen dat ik al een lange tijd over restmetaal aan het nadenken was. Ik heb het zelf zo vaak meegemaakt dat er materialen bewaard worden, en dat staat dan in de weg en wordt verplaatst en komt uiteindelijk bij de schroothandel terecht.

Als ik zie wat hier af en toe tussen zit, lengtes van net onder de 3 meter omdat een project lengtes van 310 cm nodig had en de aangeleverde lengtes 6 meter waardoor er pallets vol met 290 cm rvs kokers uiteindelijk verschroot werden. ook grote aantallen hoogwaardige rvs assen in stukken van 1 tot 3 meter die weer heel goed door draaierijen gebruikt kunnen worden.

En het ergste is, dit is alleen op de plek waar ik werk dus in heel Nederland moet dit om een gigantische voorraad zijn.

Door de crisis zijn werkgevers misschien eerder bereidt om hun "afval" niet zomaar meer weg te gooien en misschien ook om eens te kijken of voor een bepaald project misschien wel restanten van een ander gebruikt kunnen worden. Dit kan op den duur een flinke winst opleveren voor zowel aanbieder als koper, dus het mes snijdt eigenlijk aan 2 kanten, en daar komt nog bij dat het ook goed is voor het milieu waardoor een mes eigenlijk 3 kanten zou moeten hebben.

Ik hoop dat u goede zaken kunt doen door deze website en dat ik partners kan vinden die een banner op restmetaal willen plaatsen zodat ik dit kan gebruiken om de site bekend te laten worden en restmetaal een begrip wordt in de metaalsector.

Mocht u nog vragen of suggesties hebben kunt u contact met mij opnemen middels het contactformulier.

Alle begin is moeilijk en het zal een tijd duren voor deze site gevuld is, dus ik hoop dat u regelmatig terugkomt en dat u restmetaal een kans van slagen kunt geven.

27 oktober 2012,
Fred Koers


Terug naar het overzicht